Biografie

Nieuws


<<  >>
  • Geplaatst op: 16 Aug 2017

Spannend nieuw avontuur

GTST spannend nieuw avontuur voor Anouk Maas: 'Wat als ik iedereen teleurstel...'

Soapdorp Meerdijk krijgt er een nieuwe inwoner bij: musicalactrice Anouk Maas speelt komend seizoen de rol van Zoë, en dat vindt ze super spannend. Gelukkig heeft ze houvast gevonden in haar GTST-collega Caroline de Bruijn.

Caroline de Bruijn
Uit de cliffhanger konden we al zien dat de brand in buurthuis Boks een leven eist. Dat gat mag Anouk opvullen. In het GTST Magazine heeft ze een gesprek met GTST-veterane Caroline de Bruijn (Janine Sanders-Elschot in de serie), die ze het hemd van het lijf vraagt over tips en trucs, want Anouk vindt het allemaal toch behoorlijk spannend.

Revanche
Caroline stelt haar gerust. “Je bent niet onervaren, je bent snel, de discipline van je dansachtergrond werkt in je voordeel”, aldus Caroline. “En maak jezelf geen verwijten als je de eerste dag met een onbevredigend gevoel thuiskomt. Ik heb nog steeds nog wel eens het gevoel dat ik er niet alles eruit heb gehaald, maar gelukkig kun je de dag erna revanche nemen.”

Herkennen
Anouk is blij om wat houvast te hebben. Er komt de komende maanden genoeg op haar af. Rustig over straat zal er niet altijd meer bij zijn, GTST trekt een miljoenenpubliek. “Je kunt ervan uitgaan dat iedereen je gezicht straks herkent”, aldus Carline. Daar zal Anouk aan moeten wennen. “Ik merk het nu al terwijl het grote publiek mij niet eens kent.”

Onzeker
Anouk hoopt vooral niemand teleurstellen. “Ik heb nu allemaal interviews terwijl ik nog helemaal niets heb gedaan. Straks ben ik hartstikke slecht en is iedereen teleurgesteld.” Maar Caroline wuift dat weg. “Ik denk dat het wel goed zal komen. En anders kun je altijd bij mij terecht.”


  • Geplaatst op: 02 May 2017

Musical Talent Gala

Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Kom naar het Nederlands Musical Talent Gala! De Nederlandse grote musicalproducenten presenteren hun meest spraakmakende producties. Van Sweeney Todd tot My Fair Lady en van Annie M.G. tot From Sammy with Love. Naast deze grote producties zijn er optredens van de getalenteerde studenten van Fontys Academie voor Muziek-l en Musicaltheater.

Line-up
Musicalsterren die optreden zijn o.a. Anouk Maas, Freek Bartels, Stanley Burleson, Paul Groot, Jonathan Demoor, Linda Verstraten, Yoran de Bont, Willemijn Maandag, Michelle van de Ven en Luc Steegers. Volg de social media kanalen voor de laatste updates!


  • Geplaatst op: 21 Sep 2016

Easy to be Hard - Hair in koffietijd

Anouk zingt 'Easy to be hard' uit de musical Hair die komende zondag in première gaat.

Vandaag sprak koffietijd met Anouk en Tommie over Hair de musical die aankomende zondag in première gaat. 


  • Geplaatst op: 01 Sep 2016

Hair op de uitmarkt


  • Geplaatst op: 13 Jul 2016

Binnenkort grote update

Binnenkort zal er wat onderhoud gepleegt worden aan de site. Er zullen een aantal grote updates op de site worden geplaast, dus houd de site in de gaten.


<<  >>

Loading